توتون ویرجینیا

توتون ویرجینیا بیش از ۱۰۰ نوع متفاوت دارد. این نژاد دانۀ تنباکو قریب به 400 سال پیش وارد این منطقه شد. و هر کدام از آن‌ها بسته به نوع خاک، نوع آب‌وهوا، نوع کشت، نوع کود، زمان برداشت و غیره متفاوتند و هر کدام طعم، میزان قند طبیعی، میزان نیکوتین، ضخامت و رنگ متفاوتی دارند.

بیشتر
فرآوری و تولید سیگارهای بسیار سبک

در صنعت دخانیات و تولید سیگار راه‌های متنوعی برای فرآوری و تولید سیگارهای بسیار سبک وجود دارد. سه راه متداول در این باره وجود دارد. یک، ایجاد سوراخ‌هایی روی فیلتر تا جریان هوای بیشتری وارد شود. دو، اسانس‌ها و آروماهایی که طعم را ملایم‌تر می‌کنند. سوم، استفاده از توتون‌هایی که نیکوتین پایینی دارند.

بیشتر
توتون برشته چیست و چگونه فرآوری می‌شود؟

یکی از روش‌های مرسوم برای خوشمزه‌ترکردن سیگار، برشته‌کردن یا رست‌کردن توتون است. با حرارت یک‌دقیقه‌ای، واکنش شیمیایی مایارد اتفاق می‌افتد و طعم توتون از حالت خامی درمی‌آید و نت طعمی کاراملی و دودی پیدا می‌کند. طی این فرآیند نیکوتین بیشتری نیز آزاد می‌شد. یکی از مشهورترین سیگارهای برشته‌شده برای لاکی استرایک است.

بیشتر
خشک‌کردن تنباکو

تنباکو برای آنکۀ به مرحله کشیدن برسد به خشک‌کردن و پختن احتیاج دارد. معمولاً از این روش‌ها برای خشک‌کردن تنباکو استفاده می‌کنند: خشک‌کردن با هوا، خشک‌کردن با نور خورشید، خشک‌کردن با حرارت مستقیم و خشک‌کردن با حرارت غیرمستقیم.

بیشتر
بعضی از روش‌های مصرف نیکوتین به جز سیگار

سیگارکشیدن یکی از روش‌های مصرف نیکوتین است. روش‌های دیگری نیز وجود دارند. از جمله جویدن برگ توتون، سیگارهای الکترونیکی که حاوی مایع نیکوتین‌اند، روش IQOS که تنباکو را فقط گرم می‌کند، و روش سنتی قلیان

بیشتر
انواع برگ‌های تنباکو

تنباکوها بسته به بذر، کشت، طعم، رنگ، سبکی و سنگینی و غیره انواع متنوعی دارند. در این مقاله درباره چند دسته تنباکو بحث می‌شود: معطر، ویرجینیا، برگ‌پهن بارلی، کوروجو، کریولو، دوکا، سوماترا، هابانو، لاتاکیا، اورینتال یا شرقی، پریک، شید و توک لائو.

بیشتر
توتون‌های طعم‌دار و غیرطعم‌دار

برگ‌های تنباکو بسته به نژاد، محیط کشت، آب‌وهوا، خاک و نحوۀ عمل‌آوری به‌لحاظ طعمی و سنگینی متغیرند. این‌ها موارد طبیعی بود اما روش‌های شیمیایی نیز برای طعم‌دارکردن توتون وجود دارد. متداول‌ترین حالت آن افزودن اسانس‌ها و آروماهای متنوع مثل کارامل، وانیل، قهوه، نعنا و غیره به توتون است.

بیشتر
از دانه تا دود: راهنمایی جامع دربارۀ چگونگی رشد تنباکو

در این مقاله می‌کوشیم مراحل رشد تنباکو را به‌ترتیب معرفی کنیم. مراحل کلی به‌ترتیب عبارتند از: آماده‌سازی بستر بذر، کاشت، جوانه‌زنی، نشاء زدن، رشد و نمو، نگعداری و برداشت، خشک‌کردن، مرتب‌سازی و درجه‌بندی و فرآوری.

بیشتر
تنباکو از کجا آمد؟

طبق مطالعات باستان‌شناختی استعمال تنباکو به حدود قرن اول قبل از میلاد و قبایل مایاها بازمی‌گردد. در میان این قبایل از تنابکو در مراسم‌های مذهبی استفاده می‌شد. با مهاجرت مایا این سنت در مقاصد نیز شیوع پیدا کرد. حتی برخی از پزشکان نیز برای رفع اختلالات روده، افسردگی و غیره تنباکو را تجویز می‌کردند.

بیشتر
برای تازه‌ماندن توتون باید چه کارهایی انجام دهیم؟

توتون‌های ارگانیک به‌علت فقدان مواد نگهدارنده به‌مراتب زودتر خشک می‌شوند ولی خشکی باعث فاسدشدن توتون نمی‌شود. و به‌راحتی می‌توان رطوبتشان را احیاء کرد. این روش‌ها وجود دارند: استفاده از کاهو، استفاده از سیب و استفاده از سنگ هیدرو.

بیشتر
توتون چیست؟

توتون یا تنباکو گیاهی است با برگ‌های پهن که خاصیت تدخینی دارد و حاوی نیکوتین است. برگ‌ها پس از چیده‌شدن، خشک و خرد می‌شود و در نهایت قابل استعمال خواهند بود. این گیاه معمولاً در آب‌وهوای نسبتاً گرم که دمای ۲۰ تا ۳۰ درجه دارند، کشت می‌شود. توتون قابلیت کشت در انواع خاک‌ها دارد ولی آبیاری زیاد آن شرط است. البته آبیاری بیشتر گرچه باعث رشد سریع‌تر توتون می‌شود اما میزان نیکوتین آن را کاهش می‌دهد.

بیشتر