توتون ویرجینیا

توتون ویرجینیا بیش از ۱۰۰ نوع متفاوت دارد. این نژاد دانۀ تنباکو قریب به 400 سال پیش وارد این منطقه شد. و هر کدام از آن‌ها بسته به نوع خاک، نوع آب‌وهوا، نوع کشت، نوع کود، زمان برداشت و غیره متفاوتند و هر کدام طعم، میزان قند طبیعی، میزان نیکوتین، ضخامت و رنگ متفاوتی دارند.

بیشتر
تاریخچۀ کوتاه سیگار اشنو

یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های کشاورزی اشنویه کشت توتون بوده است. معمولاً بذر از ترکیه وارد می‌شد و در اشنویه کشت می‌شد. پس از فرآوری برگ‌های توتون، اداره‌ی دخانیات آن‌ها را از کشاورزان خریداری کرده و به شمال کشور برای بسته‌بندی می‌فرستاد. سیگار اشنو در بسته‌های ۲۰ عددی در ۴ نوع تولید می‌شد: اشنو معمولی، اشنو نو، اشنو ویژه فیلتردار و اشنو پارس. اشنو به‌خاطر مرغوبیت بالا و قیمت به‌صرفه بسیار محبوب بود، به‌ویژه نزد دانشجویان و نویسندگان. به‌عنوان مثال سیگار موردعلاقه‌ی سیمین دانشور و جلال آل احمد اشنو بود.

بیشتر
تاریخچۀ مختصری از چوب‌سیگار

چوب سیگار یکی از مهم‌ترین و جذاب‌ترین اکسسوری‌های سیگار است. در این مقاله دربارۀ تاریخچۀ چوب سیگار حرف زدیم. این اکسسوری ابتدا کاملاً زنانه محسوب می‌شد اما بعدها بدل به وسیله‌ای یونیسکس یا فاقد جنسیت شد.

بیشتر
فرآوری و تولید سیگارهای بسیار سبک

در صنعت دخانیات و تولید سیگار راه‌های متنوعی برای فرآوری و تولید سیگارهای بسیار سبک وجود دارد. سه راه متداول در این باره وجود دارد. یک، ایجاد سوراخ‌هایی روی فیلتر تا جریان هوای بیشتری وارد شود. دو، اسانس‌ها و آروماهایی که طعم را ملایم‌تر می‌کنند. سوم، استفاده از توتون‌هایی که نیکوتین پایینی دارند.

بیشتر
توتون برشته چیست و چگونه فرآوری می‌شود؟

یکی از روش‌های مرسوم برای خوشمزه‌ترکردن سیگار، برشته‌کردن یا رست‌کردن توتون است. با حرارت یک‌دقیقه‌ای، واکنش شیمیایی مایارد اتفاق می‌افتد و طعم توتون از حالت خامی درمی‌آید و نت طعمی کاراملی و دودی پیدا می‌کند. طی این فرآیند نیکوتین بیشتری نیز آزاد می‌شد. یکی از مشهورترین سیگارهای برشته‌شده برای لاکی استرایک است.

بیشتر